Close Menu
GBNL

Fietsenstalling in Amsterdam Noord

Fietsenstalling in Amsterdam Noord

Bewaakte Fietsenstalling in Amsterdam - BikeboxxEen veilige fietsenstalling vinden in Amsterdam Noord is helaas niet altijd even makkelijk. Hoe vaak kom je de bordjes tegen met ‘hier geen rijwielen plaatsen’? Vaak genoeg waarschijnlijk. En hoeveel stallingen zijn er daadwerkelijk veilig? Veel te weinig voor zo’n grote fietsenstad zoals Amsterdam! Daar zijn wij voor. Wij verzorgen veilige fietsenstallingen, onder andere in Amsterdam Noord. Je kunt ons ook tegenkomen op evenementen, die vind je in de agenda. Een vaste stalling waar je jouw fiets in kwijt kunt, scheelt je een hoop tijd en moeite! Bij ons kun je terecht voor:

Bewaakte fietsenstalling

Vanaf nu kun je jouw fiets veilig neerzetten in Amsterdam Noord. Het is altijd druk qua fietsverkeer en het laatste wat je wilt is dat jouw fiets gestolen wordt! Daarom zorgen wij voor veilige fietsenstallingen, voorzien van 24-uur camerabewaking. Met een elektronische toegangssleutel heb je 24 uur per dag tot jouw fiets. Wij zorgen ervoor dat de stalling netjes blijft, dus je hebt er verder geen omkijken naar! Eindelijk parkeer je jouw fiets veilig in Amsterdam Noord. Wij zorgen voor een veilige stalling, maar parkeren is wel op eigen risico. Mocht er schade of diefstal voorvallen, dan kun je wel de beelden bij ons opvragen!

Fiets kopen inclusief gratis stalling

Naast het verzorgen van bewaakte fietsenstallingen, kun je bij ons ook fietsen kopen. Wij verkopen nieuwe, vintage én elektrische fietsen. Bij aankoop van een fiets krijg je ook gelijk 3 maanden stalling cadeau! Kom gerust langs op het Gerard Douplein 90-92 om ons aanbod te bekijken. Zijn we onverhoopt niet aanwezig? Dan zijn we er in ieder geval binnen 10 minuten. Voor meer informatie kun je bij ons binnen lopen of neem gerust contact met ons op!

Bike Boxx is meer dan alleen een fietsenstalling in Amsterdam Noord

Naast fietsen kopen en stallen in Amsterdam Noord is er meer! Wij kunnen jouw fiets namelijk ook repareren. Je kunt tijdens kantooruren langskomen op het Gerard Douplein, maar op afspraak repareren wij ook op locatie. Ben je met jouw kapotte fiets gestrand in Amsterdam Noord? Maak dan gerust een afspraak, dan helpen we je op locatie. Indien nodig kunnen we je ook voorzien van een vervangende fiets. Kortom: wij leveren een positieve bijdrage aan problemen rondom fietsen in dé fietsenstad Amsterdam!

24 uur per dag

dichtbij huis, veilig en droog jouw fiets stallen.

Evenementen

Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland. Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.