Close Menu
GBNL

Fietsonderhoud Amsterdam

Fietsonderhoud Amsterdam

Onderhoud aan fietsen in AmsterdamFietsonderhoud is in Amsterdam, dé fietsenstad, van groot belang! Daarom verzorgen wij naast fietsverkoop en -stalling óók fietsreparatie en -onderhoud! Zoek je nog een goede fietsenmaker in Amsterdam centrum? Dan heb je die nu gevonden! Wij zijn gevestigd op het Gerard Douplein, midden in de Pijp. Naast fietsreparaties verzorgen wij ook veilige fietsenstallingen én verkopen wij nieuwe, tweedehands & elektrische fietsen.

Fietsenmaker Amsterdam centrum

Een goede fietsenmaker in Amsterdam centrum lijkt heel logisch, maar is niet altijd makkelijk te vinden. Wij zitten midden in de Pijp en zijn gemakkelijk te bereiken. Je kunt tijdens kantooruren gewoon bij ons binnenlopen. Zijn we onverhoopt niet aanwezig? Dan zijn we er in ieder geval binnen 10 minuten! Mocht het niet lukken om jouw fiets naar het Gerard Douplein te brengen, dan kunnen wij op afspraak de reparatie ook op locatie doen. Hiervoor kun je online een afspraak inplannen.

Is onderhoud van jouw fiets belangrijk?

Waarschijnlijk kun je je het leven in Amsterdam niet voorstellen zonder fiets. Het spreekwoord ‘voorkomen is beter dan genezen’ komt hierbij goed van pas. Een goede onderhoudsbeurt is altijd beter dan plotseling met pech staan! Daar zijn wij voor. Maar, geen zorgen, als het kwaad al is geschied kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor fietsreparatie! Onderhoud van je fiets kan bestaan uit:

  • Het schoonmaken van je fiets
  • Kabels smeren
  • Ketting smeren
  • Banden controleren op de juiste spanning
  • Controleren van de remmen

Bike Boxx voor al jouw fietsreparaties én meer

Het is onze missie om een positieve bijdrage te leveren aan de problemen rondom het parkeren van fietsen in de stad. Daarom verzorgen wij veilige en nette fietsenstallingen op 6 locaties in de Pijp en op evenementen. Als je een nieuwe, tweedehands of elektrische fiets bij ons koopt, krijg je tevens 3 maanden gratis stalling! Loop gerust bij ons binnen om een fiets te kopen, voor fietsreparatie óf voor meer informatie over onze fietsenstallingen. Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen of rondkijken op de website voor meer informatie.

24 uur per dag

dichtbij huis, veilig en droog jouw fiets stallen.

Evenementen

Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland. Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.