Close Menu
GBNL

Bewaakte Fietsenstalling Amsterdam

Bewaakte Fietsenstalling Amsterdam

Bewaakte fietsenstalling in AmsterdamEen bewaaktefietsenstalling is in Amsterdam meer dan nodig. In de drukke fietsstad zijn er niet alleen te weinig fietsenstallingen, ze zijn ook niet allemaal even veilig. Bij Bike Boxx leveren we graag een positieve bijdrage aan de problemen rondom het parkeren van fietsen in de binnenstad. Dit doen wij door het aanbieden van veilige fietsenstallingen in Amsterdam, fietsreparaties én de verkoop van nieuwe, vintage en elektrische fietsen.

Beveiligde fietsenstalling

Op 6 locaties midden in de Pijp verzorgen wij veilige fietsenstallingen. Met een elektronische beveiligingssleutel heb je 24 uur per dag toegang tot jouw fiets. De stalling is voorzien van 24-uurs cameratoezicht, maar stalling van jouw fiets is wel op eigen risico. Als er schade of diefstal is voorgevallen, kun je de beelden bij ons opvragen. In principe kunnen alle fietsen en bakfietsen bij ons gestald worden, voor stalling van motoren en scooters hebben wij van tevoren graag een ontmoetingsgesprek. Dit is in verband met eventuele geluidsoverlast en verzekeringseisen.

Veilig fietsen parkeren

De bordjes met ‘hier geen rijwielen plaatsen’ kennen we maar al te goed. Maar waar kun je dan jouw fiets stallen? En dan het liefst zo veilig mogelijk natuurlijk. Daar is Bike Boxx voor! Zelfs in de drukke Pijp kun jij je fiets nu veilig kwijt. Je vindt de stallingen op de volgende 6 locaties:

  • Govert Flinckstraat 124 Amsterdam
  • Eerste Jan Steenstraat 71 Amsterdam
  • 1e Jan van der Heijdenstraat 103 Amsterdam
  • Cornelis Troostplein 71 Amsterdam
  • Van Ostadestraat 10211 Amsterdam
  • Gerard Douplein 90 Amsterdam

 Je kunt onze stallingen ook tegen komen op evenementen, wanneer en waar kun je vinden in de kalender.

Bike Boxx: méér dan fietsenstallingen

Naast het aanbieden van veilige fietsenstallingen, verkopen wij ook nieuwe, vintage én elektrische fietsen. Omdat niks belangrijker is dan een fiets die goed functioneert, repareren wij jouw fiets ook indien nodig. Je kunt hiervoor en om ons aanbod te bekijken tijdens kantooruren langskomen op het Gerard Douplein. Indien nodig regelen wij een vervangende fiets voor je. Reparatie op locatie is ook mogelijk, daarvoor kun je online een afspraak maken. Ontdek Bike Boxx snel!

 

Bekijk de prijzen van onze stallingen

24 uur per dag

dichtbij huis, veilig en droog jouw fiets stallen.

Evenementen

Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland. Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.